Close
Houtzagerijstraat 12 5451 HZ Mill
+31(0)485-470222 info@versatech.nl
Open hours: Ma/ Vr 8:00 - 17:30

Wij zijn VersaTech

BEKABELING - DISTRIBUTIE - BEUGELS - FLIGHTCASES - MARKERINGSPRODUCTEN - TRANSPORTMIDDELEN.
DESIGN - PRODUCTIE - REPARATIE - INSTALLATIE - ONDERHOUD

VersaTech levert producten op maat voor de evenement en industriebranche. Denk hierbij aan markeringsproducten (bekijk onze unieke sjabloonconfigurator), transportmiddelen, panelen, bekabeling en verdeelkasten, verlichting en verschillende event products. Ons machinepark is daarnaast inzetbaar voor uw custom werk.

Passie voor onze producten

Door onze bedrijfsomvang kunnen wij snel schakelen (zeg gerust 24/7), maar ook de tijd nemen voor elke klant, waardoor wij in staat zijn precisiewerk te leveren. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Als echte techneuten hebben wij passie voor ons vak. Wij zijn geregeld actief op de werkvloer van onze klanten. Zo zien wij waar daadwerkelijk behoefte aan is en welk product of welke aanpassing in de praktijk makkelijk werkt. Dankzij onze jarenlange ervaring en manier van werken mogen wij inmiddels een trouwe, vaste klantenkring bedienen.

Reparatie, installatie en onderhoud

Uiteraard staan wij ook klaar voor reparatie, installatie en onderhoud aan professionele belichting en audiovisuele apparatuur en overige producten voor de event-techniek. Ook onderhouden en repareren we industriemachines, horeca-apparatuur en andere technische installaties.

No cure No pay

Reparatie Service

Reparatie service voor al uw professionele belichting en audio visuele apparatuur.

Lees meer
Telefoonnummer: +31(0)485-470222
E-mailadres: info@versatech.nl
5451 HZ Mill
Houtzagerijstraat 12